marți, 20 august 2013

Reparatia bat-o vina...

HCM Campina, singura echipa de handbal a Municipiului Campina, a incercat sa isi desfasoare antrenamentele si meciurile in Sala Colegiului National Nicolae Grigorescu. Dupa incheierea unui contract valabil din 1 iunie 2012 pana la 1 iunie 2013, conducerea liceului a declinat prelungirea contractului desi Clubul Sportiv HCM Campina avea acordul municipalitatii, respectiv a domnului primar.
Dupa multe interventii si lungi discutii, contractul a fost prelungit pentru o luna de zile, invocandu-se doua
motive pentru durata scurta a contractului: examenul de Bacalaureat si eventuale reparatii. Nu ne-a ramas decat sa ne conformam si sa asteptam ziua de 1 septembrie, cand "se vor termina reparatiile la sala de sport". Pana atunci echipa de handbal a municipiului s-a antrenat pe unde a putut (Stadion Sterom, Sala de sport a Liceului Energetic) si a jucat meciuri amicale pe la Breaza!
Curiozitatea noastra a fost mare si am vrut sa vedem daca intr-adevar chiar se lucreaza sau daca s-a lucrat la Sala de Sport a Colegiului National Nicolae Grigorescu. Odata ajunsi in fata salii am constat cu stupoare ca nu s-a miscat nici un pai in sala. Totul a fost nascocit...motivul? Motivul il banuim cu totii, dar nu putem face afirmatii nefondate! Speram ca prin acest articol, cineva de la municipalitate sa se sesizeze si sa se ia masuri.  Cei care conduc acel liceu trebuie  sa inteleaga, ca aceasta sala de sport este a Municipiului, chiar daca ea este administrata de Colegiul National Nicolae Grigorescu.
Sala de sport a Colegiului National "Nicolae Grigorescu" a fost construita de Primaria Municipiului Campina din fondurile proprii si ale Companiei Nationale de Investitii. A fost data in folosinta incepand cu 30 mai 2004. Deserveste aceasta institutie, dar poate fi inchiriata si de persoane fizice sau juridice pentru organizarea unor manifestari de profil!
 Trebuie sa lasam odata pentru totdeauna politica pe ramura ei si sportul pe ramura lui. Rugam pe aceasta cale, pe Dl Primar Horia Tiseanu, pe Dl Presedinte al Comisiei de Cultura, Sanatate si Sport din cadrul administratie locale, Florin Fratila  sa ne ajute sa intram in sala de sport. In cateva zile vom incepe campionatul si este rusinos ca noi ne antrenam pe un teren de fotbal sau intr-o sala de sport cu o suprafata foarte mica. Speram ca "reparatiile" se vor finaliza curand si vom putea sa ne antrenam civilizat. HAI HCM!

Un comentariu:

  1. Mafia domneste in CNNG. Profesori corupti, directoare aiurita, profesorii pusi in anumite functii interesati doar de castigurile suplimentare. RUSINE!

    RăspundețiȘtergere